Geluidsisolatie

Wanneer u de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren zijn er zeer veel mogelijkheden op het gebied van geluidsisolatie. Zo’n oplossing wordt akoestische isolatie genoemd. TAC Volendam is specialist in geluidisolatie en exclusief (en trotse) distributeur van Asona Sonacoustic en Phonix Acoustic Art. Hierbij kunt u denken aan geluidisolatie platen voor de beste geluidisolatie. Dankzij onze kennis en ruime ervaring kunnen wij u bij elke opdracht van het beste advies voorzien!

Duurzaam en scherp geprijsde geluidsisolatie op uw muren
Onze geluid isolerende toepassingen zijn zeer variërend. Naast de muren passen wij bijvoorbeeld ook geluidsisolatie aan uw plafond toe. De kern van onze werkzaamheden ligt in de unieke combinatie van geluiddempende materialen met een geluid isolerende afwerking. Denk hierbij aan spuitwerk en stucwerk. Onze materialen absorberen het geluid in specifieke frequentiegebieden en verminderen zo de galm die een hinderlijke akoestiek veroorzaakt. Afhankelijk van de toepassing, locatie en ondergrond gaan wij samen met u op zoek naar het beste geluiddempende materiaal. Qua design zijn hier legio mogelijkheden in. Geluidsisolatie platen zijn alleen al toepasbaar op muur en plafond. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Totaaloplossing voor uw geluidsisolatie
Wij passen veel geluidsisolerende maatregelen toe door middel van geluiddempende stucwerken. Meestal doen wij dit in combinatie met een geluiddempend plafond, akoestische wanden, of akoestische isolatie wanden. Het antwoord voor uw geluidisolatie vraagstukken wordt dus op verschillende manieren gevonden! TAC Volendam geeft u daarom altijd advies op maat.

Contact
TAC Volendam heeft een uitstekende naam hoog te houden. U kunt daarom vertrouwen op een feilloos resultaat en de beste nazorg. Omdat wij een breed scala aan diensten bieden, komen wij graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!